Lojo svenska seniorer

 

Föreningen tar gärna emot nya medlemmar. Om du har någon bekant, som ännu inte är med, berätta om vår verksamhet. Man kan anmäla sig genom att fylla i medlemsformuläret här på hemsidan

 

OBS!!!! Ny verksamhet för Lojo svenska seniorer: Vi har möjlighet att använda utrymmena i Kalkkipetteri för fri samvaro, kortspel, brädspel diskussioner och boccia om vi skulle ha bocciabollar. De är tyvärr dyra, är det någon som har kontakt med någon sponsor?  Kom med och utveckla och planera vår verksamhet! Alla ideer tas emot på mötena eller tag kontakt med styrelsen.

 

 

Smågrupperna!

Sånggruppen tar paus för sommaren men vi fortsätter igen 9.9 kl. 10.30 i föreningens utrymme i Kalkki-Petteri.

 

 

Petanque spelas varje onsdag kl. 14 på Kässä parkering:

 

 

Hobbyklubben har haft sin sista träff för våren. Styrelsen beundrade en del av handarbetsalstren vid det senaste styrelsmötet.

Vandringarna fortsätter med varannan gång i Virkby och varannan gång i Lojo. På Kristi Himmelfärdsdag gjorde gruppen en Picnic-promenad tillPetters Parken:

 

 

 

SPF:s sommarkryssning till Tallin 19.6 2024 med Viking XPRS. Priset endast 85€.

I priset ingår buss från hemorten och ev. i Tallin. Båtbiljett , Brunch, Buffémiddag med drycker, delad hytt/8 personer för bagage. Program och underhållning med Charles Plogman. Anmälningarna från vår förening tas emot av  Rolf tel. 041 4677202. Obs senast 15,5! Vill du veta mer kan du titta på SPFvästnylands hemsida. Betalning till vår förenings resekonto!

 

Vårens sista möte hölls 2.5 som en Karneval med munk, mjöd, sång och lek samt information om höstens verksamhet. Första mötet för hösten  är den 5.9  med besök av författaren Hanna Jensen.